DIENSTEN | Voorzitter & Samenwerking

Alleen ga je sneller, samen kom je verder

Voorzitter & samenwerking

U zoekt een ervaren, onafhankelijke en verbindende voorzitter of gespreksleider. Iemand met strategisch denkvermogen en kennis van de relevante ontwikkelingen in de foodsector. Iemand, die het voor elkaar krijgt om bijzondere mensen samen laten te werken aan uw doel. Na te laten denken over uw bedrijf. Hanno Spanninga is zo’n ervaren voorzitter, dagvoorzitter en inspirator. Die de gewenste samenwerking organiseert. Die met u mee- én vooruitdenkt. Die uw resultaat vooropstelt.

Onafhankelijke voorzitter

Hanno Spanninga zit besturen, commissies en ronde tafels voor, zoals hij congressen, bijeenkomsten, seminars en ledenvergaderingen leidt: Als een onafhankelijke, ervaren en resultaatgerichte voorzitter met natuurlijk gezag, een strategische visie en een pragmatische aanpak. Die ondernemers, directeuren en/of bestuurders, vaak met tegengestelde belangen, op één lijn krijgt. Hij heeft een aanzienlijk en inzetbaar eigen landelijk netwerk op directieniveau en bij vakspecialisten.

Spanninga onderscheidt zich door zijn focus op verbinding.

Ronde-tafel-gesprek & klantenpanel

U bent op zoek naar informatie om de juiste keuzes te maken en de samenwerking met uw team of klanten te verbeteren. Naar ideeën en meningen over en voor uw organisatie, een product of concept. FoodResult organiseert ronde-tafel-gesprekken, klantenpanels en teambijeenkomsten op maat. Zodat u zicht krijgt op feiten en meningen, frustraties en gevoelens, bottlenecks en afbreukrisico’s, inzichten en vooruitzichten. Om u te inspireren voor uw leiderschap. Om u te helpen – met draagvlak – het maximale uit uw team te halen.

Hanno Spanninga krijgt het voor u boven tafel.

Hoe Hanno kan helpen

FoodResult biedt oplossingen op maat voor uw situatie. Voorbeelden van zijn rol als voorzitter zijn:

» Dagvoorzitter
» Bestuursvoorzitter
» Stuurgroepvoorzitter

» Gespreksleider
» Klantenpanel
» Medewerkerspanel

» Trendtafel
» Team Toekomst
» Ronde Tafel gesprek

Uw resultaat

Het resultaat van uw samenwerking met Hanno Spanninga is een oplossing op maat. Bijvoorbeeld: Het voorzitten van een bestuur gericht op het borgen van de continuïteit of juist het ontwikkelen van een nieuwe koers, het opzetten van uw eigen Team Toekomst of het leiden van ronde-tafel-gesprekken met de bepalende sectorspelers aan tafel om ondanks tegengestelde belangen gezamenlijke initiatieven op te zetten. Net wat u wilt. Net wat u nodig heeft.

Welk resultaat wilt u boeken?

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.