OVER | FoodResult

Verandering, die ertoe doet

FoodResult, voor resultaat in agrifood

FoodResult richt zich op strategische, commerciële en organisatorische verbetering. Het advies- en interimbureau van Hanno Spanninga werkt voor ondernemers en organisaties in de agrifoodsector. FoodResult helpt duurzame veranderingen door te voeren, die zorgen voor onderscheidende prestaties in de markt en die bijdragen aan het gewenste resultaat. De basis is de missie van FoodResult: ‘Gelukkige mensen zorgen voor gezonde bedrijven’.

Meer dan 100 opdrachtgevers

Het adviesbureau, opgericht in 2008, is trots en dankbaar, dat het sinds de oprichting meer dan 100 opdrachtgevers – in meer dan 250 projecten – heeft mogen helpen hun doelen te bepalen en te realiseren. Opdrachtgevers in bijna alle onderdelen van de foodsector in Nederland.

Marktleiders

De oorsprong van FoodResult ligt in de bakkerijsector. Daarom hebben veel opdrachtgevers van het adviesbureau van oorsprong een sterke positie in de bakkerij. Veel opdrachtgevers van het organisatieadviesbureau zijn leidende bedrijven of organisaties in hun nationale, regionale of lokale markt.

Pro bono

Vanaf de oprichting investeert FoodResult jaarlijks meer dan € 15.000 aan pro bono-diensten onder meer in het begeleiden van startende ondernemers en in veelbelovende initiatieven, die de agrifoodsector duurzaam versterken. Vaak gaat dit over het organiseren of leiding geven aan samenwerking.

Welk resultaat wilt u boeken?

Neem contact op over de verbeteringen, die u wilt realiseren.