DIENSTEN | Inspiratiedagen & Kaderdagen

Inspiratie, adem van de geest

Inspiratiedagen & Kaderdagen

U wilt inspiratie opdoen. Bouwen aan uw team. Op pad met klanten om hen te overtuigen van een nieuw concept. Uw marktpositie in de praktijk toetsen. Of voeding vinden voor uw nieuwe strategie. Daarom zoekt u inspirerende kennis over de actuele foodtrends en de ontwikkelingen in uw markt. Hanno Spanninga is een gedreven inspirator met kennis van de ontwikkelingen in de maatschappij en markt. Die u met inspiratie- en kaderdagen op de vaste wal óf op de boot helpt uw beleidskeuzes of de introductie van een concept bij klanten te onderbouwen met feit en visie. Op maat, inspirerend en effectief.

Vergaderen op het water

U wilt met uw team uw koers uitzetten en ontdekken hoe u samen koers houdt tijdens een unieke ervaring op het water. Samen op een ontspannen wijze spreken over complexe thema’s. Samen inzichten opdoen. Samen bouwen aan een hechtere teamdynamiek. Of juist uw team belonen voor een bijzondere prestatie. FoodResult biedt met ‘vergaderen op het water’ een op maat gemaakte ervaring op en rond het water in Friesland. Zo krijgt u samen zicht op de onderlinge verhoudingen en legt u de basis voor een sterker team.

Om zo de prestaties van uw team te verbeteren.

Kaderdagen

U wilt met uw leiderschapsteam op inspiratietour, een dag naar de hei of juist een combinatie daarvan. Samen met uw team zien hoe anderen innoveren. Samen inspiratie op doen. Samen bouwen aan een gedragen strategie. Bouwen aan de onderlinge samenwerking in uw team. Of juist een team of afdeling belonen voor een bijzondere prestatie. FoodResult organiseert inspirerende kaderdagen op maat. Zodat u samen de relevante ontwikkelingen in de markt ontdekt, de basis legt voor een sterke strategie of organisatiestructuur en er eenmaal terug op kantoor in dezelfde taal over spreekt.

Om zo de continuïteit van uw bedrijf te vergroten.

Inspiratiedagen

U wilt weten wat er in uw markt speelt. Zicht krijgen op nieuwe en spraakmakende concepten in uw deel van de foodmarkt. Zien hoe anderen actuele ontwikkelingen vertalen naar toegevoegde waarde. Van andere ondernemers horen waarom zij welke keuzes maken. En zo zicht krijgen op de kansen en ontwikkelingen voor uw klanten en uw organisatie. FoodResult organiseert inspiratiedagen en studiereizen op maat. Van ontdekkingstochten in Milaan, Berlijn, Londen, Kopenhagen en Amsterdam tot een inspiratietour in de ochtend rondom Hoog Catharijne met een interactieve trendtafel in de middag.

Om u te inspireren voor een gezonde toekomst.

Hoe Hanno kan helpen

FoodResult biedt oplossingen op maat voor uw situatie. Voorbeelden op het vlak van inspiratie- en kaderdagen zijn:

» Inspiratietour Nederland
» Trendtafel
» Vergaderen op het water

» Branchevisie
» Retailexpeditie
» Marktverkenning

» Kaderdag
» Teamontwikkeling
» Conceptontwikkeling

Uw resultaat

Het resultaat van uw samenwerking met Hanno Spanninga is een oplossing op maat. Bijvoorbeeld een inspiratietour in de ochtend met een trendtafel in de middag om uw belangrijkste kansen en bedreigingen te bepalen, de ontwikkeling van een nieuw concept samen met een multidisciplinair team, het organiseren en leiden van klantenpanels, een hecht team dat dezelfde taal spreekt. Net wat u wilt. Net wat u nodig heeft.

Welk resultaat wilt u boeken?

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.