EXPERTISE | Organisatie & Leiderschap

Leidinggeven aan succesvolle verandering

Organisatie & leiderschap

U wilt hoofd en hart van uw medewerkers betrekken bij uw uitdagingen in de markt en zo duurzame veranderingen realiseren. Bovendien wilt u dat de structuur en cultuur in uw onderneming of organisatie ook écht bij u en uw ambities past. FoodResult helpt u uw leiderschap te ontwikkelen, uw organisatie in te richten en uw team te versterken. Zodat u samen met uw team verder komt en u uw ambities realiseert.

Organisatie

Uw medewerkers veranderen mee met de ontwikkelingen in de maatschappij. In hun houding, gedrag en verwachtingen. Dat stelt eisen aan uw organisatie en aan u als ondernemer en/of leidinggevende. Want u wilt natuurlijk, dat uw medewerkers hun verantwoordelijkheid nemen en hun werk goed doen. FoodResult helpt u de structuur en cultuur te realiseren, waarmee u uw strategie en ambities realiseert.

Leiderschap

Een inspirerende leider onderscheidt zich door de manier hoe hij of zij zichzelf leidt, echt contact maakt met anderen, in teams de toon zet zonder de formele leiding te hebben en als leider zijn of haar team in de missie en ambities meeneemt. En door voortdurend volledig en bewust aanwezig te zijn. FoodResult ondersteunt u in uw leiderschap, als klankbord en met praktische begeleiding.

Hoe Hanno kan helpen

FoodResult biedt oplossingen op maat voor uw situatie. Voorbeelden op het vlak van organisatie & leiderschap zijn:

» Directieklankbord
» Ondernemersklankbord
» Organisatiestructuur

» Individuele assessments
» Team assessments
» Functieprofilering

» Individuele coaching
» Teamontwikkeling
» Talentontwikkeling

Uw resultaat

Het resultaat van uw samenwerking met Hanno Spanninga is een oplossing op maat. Bijvoorbeeld een teamoverleg om de problemen boven tafel te halen, de inrichting van een Team Toekomst om veranderingen – gedragen door de medewerkers – te realiseren of een analyse en plan van aanpak om de bottlenecks en afbreukrisico’s in uw organisatie op te lossen. Net wat u wilt. Net wat u nodig heeft.

Welk resultaat wilt u boeken?

Neem contact op over Organisatie & Leiderschap.