DIENSTEN | Advies & Realisatie

Het beste resultaat door de beste aanpak

Advies & Realisatie

U bent eigenaar van of geeft leiding in een bedrijf of organisatie in de foodsector. Voortdurend maakt u keuzes over uw bedrijf en uw personeel, over presteren en investeren. Met Hanno Spanninga heeft u een sparringpartner, die u adviseert bij het maken van uw keuzes en die u helpt die keuzes in de praktijk te realiseren. Die u helpt de prestatie van uzelf, uw bedrijf en uw team te verbeteren. Op maat, onafhankelijk, persoonlijk en vertrouwd.

Advies

U staat voor een belangrijke keuze. Voor de toekomst van uw bedrijf, voor de inrichting van uw organisatie of voor de aanpak van uw marketing. U heeft behoefte aan degelijk en betrouwbaar advies van iemand, die uw sector kent. Behoefte aan advies, dat u helpt draagvlak te krijgen voor uw keuzes. Advies dat bijdraagt aan structurele verbetering.

FoodResult helpt u met advies op maat.

Realisatie

U weet wat u wilt. U heeft – al dan niet samen met FoodResult – uw keuzes gemaakt. En nu wilt u die keuzes doorvoeren in uw bedrijf. U heeft behoefte aan een klankbord, een projectleider of een interim professional om uw plannen te implementeren en om te zetten in resultaat. Of het nu gaat om de realisatie van uw strategie, de inrichting van uw organisatie, de uitrol van uw marketingplan of de organisatie van uw evenement .

FoodResult helpt u uw ambities in de praktijk te realiseren.

Hoe Hanno kan helpen

FoodResult biedt oplossingen op maat voor uw situatie. Voorbeelden op het vlak van advies & realisatie zijn:

» Strategisch advies
» Strategic review
» Projectleider

» Organisatieadvies
» Ondernemersklankbord
» Persoonlijke assessments

» Marketingadvies
» Marketing ondersteuning op afroep
» Marketing abonnement

Uw resultaat

Het resultaat van uw samenwerking met Hanno Spanninga is een oplossing op maat. Bijvoorbeeld een nieuwe strategie, een periodieke strategic review om de voortgang van uw strategie te bewaken, een strategisch en/of operationeel marketingplan, een nieuwe organisatiestructuur of een analyse van de werksterkte en motivatoren van uw kader. Net wat u wilt. Net wat u nodig heeft.

Welk resultaat wilt u boeken?

Neem contact op over Advies & Realisatie.