DIENSTEN

Diensten op maat

Diensten

FoodResult biedt oplossingen op maat, omdat geen onderneming hetzelfde is. Van analyse tot realisatie en resultaat. Om u als ondernemer of medewerker te versterken in uw groei en prestatie. Met advies, tijdelijk extra capaciteit, workshops, assessments of inspiratiedagen. Of als voorzitter van uw stuurgroep of bestuur.

Advies & Realisatie

U bent eigenaar van of geeft leiding in een bedrijf of organisatie in de foodsector. Voortdurend maakt u keuzes over uw bedrijf en uw personeel, over presteren en investeren. Hanno Spanninga is uw onafhankelijke sparringpartner, die u adviseert bij het maken van uw keuzes en die u helpt die keuzes in de praktijk te realiseren. Die u helpt de prestatie van uzelf, uw bedrijf en uw team te verbeteren. Op maat, onafhankelijk, persoonlijk en vertrouwd.

Flexibele schil

U zoekt tijdelijk extra expertise voor een duurzame prestatieverbetering. U hebt extra capaciteit nodig om uw ambities te realiseren. Of u zoekt een professional voor uw flexibele schil. Hanno Spanninga kent de foodmarkt. Hij is gewend als freelancer intensief samen te werken met multidisciplinaire teams en werkt zich snel in. Hij denkt en werkt – bijvoorbeeld als interimmer of projectleider – mee op het gewenste niveau én zorgt, dat u uw beoogde resultaat boekt.

Voorzitter & Samenwerking

U zoekt een ervaren en verbindende voorzitter of gespreksleider. Iemand met strategisch denkvermogen en kennis van de relevante ontwikkelingen in de foodsector. Iemand, die het voor elkaar krijgt om bijzondere mensen samen laten te werken aan uw doel. Na te laten denken over uw bedrijf. Hanno Spanninga is zo’n ervaren voorzitter, dagvoorzitter en inspirator. Die de gewenste samenwerking organiseert. Die met u mee- én vooruitdenkt. Die uw resultaat vooropstelt.

Assessment & Selectie

U wilt de juiste persoon voor uw vacature selecteren. U wilt de samenwerking in uw team stimuleren. Of u wilt uw medewerkers helpen zich verder te ontwikkelen. Hanno Spanninga is gecertificeerd voor de Persoonlijke Profiel Analyse (PPA). Het invullen ervan duurt 8 minuten. Met de PPA helpt Hanno u om nauwkeurig inzicht te krijgen in het werkgedrag van uw sollicitanten, uw medewerkers of dat van uzelf. Op maat, zorgvuldig, persoonlijk en integer.

Inspiratie- en Kaderdagen

U wilt inspiratie opdoen. Bouwen aan uw team. Op pad met klanten om hen te overtuigen van een nieuw concept. Uw marktpositie in de praktijk toetsen. Daarom zoekt u inspirerende kennis over de actuele ontwikkelingen in uw markt. Hanno Spanninga is een inspirator met kennis van de ontwikkelingen in de markt. Die u met inspiratie- en kaderdagen helpt uw beleidskeuzes of de introductie van een concept te onderbouwen met feit en visie. Op maat, inspirerend en effectief.

Hoe kan Hanno u helpen?

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.