EXPERTISE | Strategie & Inspiratie

Bouwen aan duurzame waarde met een heldere koers

Strategie & Inspiratie

Als ondernemer wilt u een praktische aanpak en concrete acties. Of het nu gaat om een nieuwe groeistrategie, de analyse van een complexe situatie of uw plan van aanpak om tijdig te anticiperen op de ingrijpende ontwikkelingen in uw lokale of globale markt. FoodResult combineert strategische expertise met inspirerende kennis. Om samen een onderscheidende koers te bouwen, die bij u past. Een koers, die werkt.

 

Strategie

Een succesvolle strategie, koers van uw bedrijf, combineert vijf onderdelen: een inspirerende missie, een gewenste marktpositie, gedurfde financiële ambities, heldere strategische hoofdlijnen en vooral een balanced score card voor de realisatie van de doelen. Die balanced score card is een praktische actielijst met volop ruimte om ondernemend in te haken op tussentijdse veranderingen in de markt en maatschappij.

Inspiratie

De economie en maatschappij veranderen voortdurend door wereldwijde trends en krachten. Die ontwikkelingen veranderen ook uw lokale markt steeds opnieuw. FoodResult brengt ze voor u in kaart, vertaalt ze naar voor u relevante feiten en helpt u bij het begrijpen van die veranderingen, het anticiperen op uw kansen en het daadkrachtig handelen om deze kansen te verzilveren.

Hoe Hanno kan helpen

FoodResult biedt oplossingen op maat voor uw specifieke situatie. Voorbeelden op het vlak van strategie & inspiratie zijn:

» Corporate strategie
» Strategie MKB-onderneming
» Samenwerking organiseren

» Businessmodel innovatie
» Business case investering
» Marktverkenning

» Branchevisie
» Trendtafel
» Inspiratietour

Uw resultaat

Het resultaat van uw samenwerking met Hanno Spanninga is een oplossing op maat. Bijvoorbeeld een strategie op één pagina, een scorecard in de vorm van een concrete actielijst met uw ambities en doelen om sturing te geven aan de realisatie of een professionele presentatie om uw nieuwe Europese strategie te presenteren aan de corporate board. Net wat u wilt. Net wat u nodig heeft.

Welk resultaat wilt u boeken?

Neem contact op over Strategie & Inspiratie.