EXPERTISE | Marketing & Innovatie

Sneller groeien met betere marges

Marketing & Innovatie

U wilt uw marktpositie verbeteren, uw omzet en marge verhogen. U wilt uw marketingstrategie ontwikkelen of vernieuwen. Of u wilt uw idee vertalen naar een nieuw concept en dat in meerdere landen introduceren. FoodResult helpt u uw plan structuur te geven, uw doelen te vertalen naar concrete acties en ze te realiseren in de praktijk. Zodat u uw ideeën omzet in meetbaar resultaat.

 

Marketing

Marketing heeft als doel om duurzaam waarde te creëren voor klanten en voor de organisatie zelf. Daarom is marketing het logische vervolg op of liever nog de basis voor de bedrijfsstrategie. Ook of juist als u geleefd wordt door dagelijkse hectiek, helpt FoodResult u uw marketingplannen te ontwikkelen, uw organisatie mee te krijgen en zo uw ambities te realiseren in uw praktijk.

Innovatie

Groei komt meestal uit verandering. Gerichte innovatie helpt u om uw strategische ambities te realiseren. Om uw onderscheidende positie te versterken. Om structurele omzet- en margegroei te boeken. FoodResult helpt u bij het ontwikkelen uw innovatiebeleid, bij het vertalen naar innovatieprojecten en bij het realiseren van uw innovaties tot en met productintroductie.

Hoe Hanno kan helpen

FoodResult biedt oplossingen op maat voor uw specifieke situatie. Voorbeelden op het vlak van marketing & innovatie zijn:

» Marketingstrategie
» Marketingplan
» Interim marketingmanager
» Projectleider conceptontwikkeling
» Marktaantrekkelijkheidanalyse

» Positioneringsbeleid
» Assortimentsbeleid
» Prijs- en margebeleid
» Communicatiebeleid
» Verkoopbeleid

» Innovatiebeleid
» Formuleontwikkeling
» Conceptontwikkeling
» Productontwikkeling
» Huisstijlontwikkeling

Uw resultaat

Het resultaat van uw samenwerking met Hanno Spanninga is een oplossing op maat. Bijvoorbeeld een Europese marketingstrategie om een nieuwe category te ontwikkelen en introduceren, de begeleiding van uw huisstijlontwikkeling, of de coaching van u en uw marketingteam bij het inrichten van een nieuwe marketingaanpak. Net wat u wilt. Net wat u nodig heeft.

Welk resultaat wilt u boeken?

Neem contact op over Marketing & Innovatie.