DIENSTEN | Interim manager

Duurzame verbetering door flexibele expertise

Interim manager

U zoekt een interim manager of tijdelijk extra expertise voor een duurzame prestatieverbetering. U hebt extra capaciteit nodig om uw ambities te realiseren. Of u zoekt een professional voor langere tijd voor uw flexibele schil. Hanno Spanninga kent de agrifoodmarkt en is gewend als freelancer intensief samen te werken in organisaties in de hele foodketen. Door zijn sterke analytisch vermogen werkt hij zich snel in, denkt mee op het gewenste niveau én zorgt, dat u uw gewenste resultaat boekt.

Extra expertise

U wilt een interim manager met de juiste expertise. Of u heeft specifieke expertise nodig voor de opstart van nieuwe initiatieven. Expertise, die nu nog ontbreekt in uw organisatie. Of expertise, die u alleen af en toe nodig heeft, bijvoorbeeld als klankbord. En u wilt wel zekerheid, kwaliteit en continuïteit.

FoodResult helpt u met ondersteuning op maat.

Extra capaciteit

U hebt extra capaciteit nodig om al uw ambities waar te maken. U hebt tijdelijke vervanging van een medewerker nodig. Of u zoekt een professional voor uw flexibele schil. Of u wilt nu eindelijk die ene droom waar gaan maken én toch grip houden op uw deadlines en uw doelen realiseren.

FoodResult helpt u op projectbasis of op basis van een abonnement.

Hoe Hanno kan helpen

FoodResult biedt oplossingen op maat voor uw specifieke situatie. Enkele voorbeelden op het vlak van extra expertise & extra capaciteit zijn:

» Interim manager business unit
» CEO- & directieklankbord
» Management Team ontwikkeling

» Interim manager marketing
» Managementondersteuning op afroep
» Organiseren van samenwerking

» Strategie abonnement
» Organisatie abonnement
» Marketing abonnement

Uw resultaat

Het resultaat van uw samenwerking met Hanno Spanninga is een oplossing op maat. Bijvoorbeeld een interim manager voor uw business unit, een vast en onafhankelijk klankbord voor u als ondernemer, een externe vertrouweling om periodiek de ontwikkeling van uw directieteam mee te evalueren of een marketingprofessional op afroep voor uw flexibele schil. Net wat u wilt. Net wat u nodig heeft.

Welk resultaat wilt u boeken?

Neem contact op over flexibele expertise.