OVER

Hanno & FoodResult

Over Hanno & FoodResult

FoodResult is het adviesbureau van Hanno Spanninga. FoodResult biedt oplossingen op maat. Oplossingen voor ondernemers en organisaties in de Nederlandse foodsector.

FoodResult bedenkt manieren om verandering mogelijk en succesvol te maken. De expertise en adviezen van FoodResult zijn gebaseerd op praktische ervaring, feiten uit de markt en wetenschappelijke kennis en inzichten.

Jaar foodervaring

Opdrachtgevers

Projecten

Resultaat in food

FoodResult richt zich op strategische, commerciële en organisatorische verbetering. Het bureau van Hanno Spanninga werkt voor ondernemers en organisaties in de foodsector. FoodResult helpt duurzame veranderingen door te voeren, die zorgen voor onderscheidende prestaties in de markt en die bijdragen aan het gewenste resultaat. De basis hiervoor is de missie van FoodResult: ‘Gelukkige mensen zorgen voor gezonde bedrijven’.

Focus op resultaat

De passie en het werkterrein van Hanno Spanninga is food. De bevlogen strateeg heeft jarenlange werk- en advieservaring op zowel strategisch als operationeel niveau in de foodketen. Hij voelt zich thuis op vele plaatsen, van de keukentafel in de boerderij tot in de boardroom van de multinational. De verbindende factor is de ondernemende mentaliteit van zijn opdrachtgevers in de foodsector en de ambitie om resultaat te boeken.

Kiezen voor FoodResult

Een succesvolle strategie is meer dan financiële doelen stellen en realiseren. Gezonde resultaten zijn, zoals het woord al zegt, een resultaat. Het resultaat van succesvol samenwerken volgens uniforme (familie)waarden. Waarden, die door iedere medewerker en elk team in de organisatie worden gedeeld. Waarden, die worden vóórgeleefd door leiders gericht op continuïteit en stabiliteit. Dat zijn leidende principes voor FoodResult.

Hoe kan Hanno u helpen?

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.