OVER | Kiezen voor FoodResult

Koers bepalen en resultaat boeken

Waarom anderen kiezen voor FoodResult

FoodResult richt zich op strategische, commerciële en organisatorische verbetering. Hanno Spanninga streeft die verbetering ook voor zichzelf voortdurend na. Om daarmee zijn prestatie voor zijn opdrachtgevers iedere dag beter te maken. Dat merken opdrachtgevers op. Hieronder leest u een selectie van uitspraken, waarom zij voor samenwerking met Hanno Spanninga kiezen.

Kennis & ervaring

“Hij realiseert met zijn brede theoretische kennis en praktische ervaring meerdere projecten tegelijk en doet dit op een superieur uitvoeringsniveau.”

Doortastend

“Hij heeft een krachtige, positieve en directe aanpak. Hij legt zonder omweg de vinger op de zere plek. En duwt nog even door om mensen in actie te brengen.”

g

Flexibel

“Hij werkt altijd gestructureerd en kan uitmuntend organiseren. Dat doet hij met rust, regelmaat en resultaat. En juist daardoor is hij echt flexibel.”

Resultaat

“Hij is gericht op uw succes. Hij houdt van uitdagende, liefst complexe opdrachten en boekt ook bij tegenstand meetbare resultaten. Samen met het team.”

Eenvoud

“Hij dringt snel door tot de kern van problemen, signaleert ze ook tijdig. Hij stelt de status quo ter discussie, als dat nodig is om de beste oplossing te realiseren.”

Integer

“Hij is integer, recht-door-zee en hij voelt zich persoonlijk betrokken bij uw organisatie. Zelf vindt hij dat een voorwaarde om zijn werk goed te doen.”

Waarom kiest u voor FoodResult?

Neem contact op met Hanno Spanninga