OPDRACHTGEVERS

Oplossingen voor
Food & Agri

Opdrachtgevers in AgriFood

FoodResult biedt oplossingen op maat. Oplossingen voor ondernemers en organisaties in de foodsector. Van MKB-bedrijven tot multinationals met een ondernemersmentaliteit. Letterlijk van keukentafel tot boardroom. Voor zijn opdrachtgevers bedenkt Hanno Spanninga manieren om verandering mogelijk te maken. Op basis van praktische ervaring, feiten uit de markt en wetenschappelijke kennis en inzichten.

AgriFood

U zoekt ondersteuning van iemand met ervaring in en liefde voor de Food- en Agrisector. Iemand met kennis van de foodmarkt: van product tot koop- en eetgedrag. Iemand met een waardevol netwerk in food. FoodResult, de naam zegt het al, helpt u bij het boeken van resultaat in food. Hanno Spanninga werkt meer dan 30 jaar in de foodketen. Met uiteenlopende opdrachtgevers in AGF, banket, brood, chocolaterie, ijs, koffie, vis, vlees, wild en zuivel. Van at-home tot out-of home.

Familiebedrijven

U wilt advies of heeft extra capaciteit nodig van iemand, die de uitdagingen van familiebedrijven begrijpt. Bedrijven met historie, betrokken eigenaren, unieke familiewaarden, snelle besluitvorming, focus op continuïteit en gevoeligheden tussen familie en bedrijf. Hanno Spanninga is opgegroeid in een familiebedrijf. Werkt het grootste deel van zijn tijd voor familiebedrijven. Waar hij zich met zijn lange termijn focus, zijn missie en zijn persoonlijke betrokkenheid thuis voelt.

Van keukentafel tot boardroom

U zoekt een adviseur met kennis van de foodketen. Die thuis is aan de keukentafel én in de boardroom. FoodResult heeft opdrachtgevers in alle schakels van de foodketen en heeft zo unieke praktijkervaring bij bakkers, slagers, cateraars, horeca, retailers, akkerbouwers, veehouders, coöperaties, groothandelaren, interieurbouwers, ingrediënten- en machineleveranciers, adviesbureaus, brancheorganisaties en verpakkingsbedrijven.

Vrijblijvend kennismaken?

Neem nog vandaag contact op met Hanno Spanninga.