slider image

Mijn naam is Hanno Spanninga. Ik ben marketing strateeg in food. Hebt u met uw bedrijf een resultaat voor ogen en zoekt u betrouwbaar advies of hands-on ondersteuning om dit resultaat succesvol te bereiken? Ik help u met een goed doordacht strategisch plan, praktische oplossingen en resultaat op het gebied van ondernemerschap, marketing en management.

Hanno Spanninga

Door zijn opdrachtgevers wordt Hanno Spanninga vaak gekarakteriseerd als ondernemend, resultaatgericht, inspirerend, besluitvaardig, doortastend, enthousiast, stoutmoedig, analytisch, creatief, actief, alert, onafhankelijk, zelfverzekerd, volhardend, daadkrachtig.

 

De passie en daarmee het werkterrein van Hanno Spanninga is food. Als bevlogen marketing strateeg is hij betrokken bij de keten of ketens in de food branche: van ingrediënt tot consumentenproduct en van business-to-business tot retail. In dit werkgebied heeft hij uiteenlopende ervaring opgedaan op zowel strategisch als operationeel niveau. 

 

Ervaring, voortdurende nieuwsgierigheid en analytisch vermogen zorgen ervoor, dat Hanno Spanninga van FoodResult praktisch toepasbare kennis van de markt heeft invele opzichten: van consumentengedrag tot onder meer de structuur van de bakkerijsector en retail sector.

Meer informatie

Wilt u in contact komen met Hanno Spanninga? Neem contact op met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. l M: +31 6 21 45 89 73.

“Ik ben geen meeprater, eerder een tegenprater. Ik zeg wat gezegd moet worden en wat anderen vaak niet durven.”

FoodResult. Marketing based solutions.

Hanno Spanninga

Catharinadaal 37

6715 KA Ede

Hanno Spanninga op LinkedinHanno Spanninga op Twitter Hanno Spanninga op Facebook

T +31 (0)6 21458973

E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

I www.foodresult.com