FoodResult (Kamer van Koophandel, 09186584) verleent u hierbij toegang tot de Websites van FoodResult (zoals foodresult.com) en publiceert hier teksten, afbeeldingen en andere materialen, die door FoodResult en derden zijn aangeleverd. FoodResult behoudt zich het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

FoodResult heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van de Websites. De informatie op de Websites is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van FoodResult.

 

Beperkte aansprakelijkheid

FoodResult aanvaard geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op de Websites.

In het bijzonder zijn alle prijzen op de Websites onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

De Websites kunnen hyperlinks naar andere websites bevatten die niet onder controle staan van FoodResult. FoodResult is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud van die websites.

 

Auteursrechten

Alle auteursrechten en andere rechten van intellectuele eigendom met betrekking tot de Websites, waaronder onder meer begrepen software, audio, video, tekst en foto's behoren toe aan FoodResult en haar licentiegevers.

 

Algemene Voorwaarden

Op opdrachten aan en dienstverlening door FoodResult zijn de Algemene Voorwaarden voor dienstverlening van FoodResult van toepassing. Deze Algemene Voorwaarden zijn onder nummer 09186584 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.

 

Meer informatie

Voor meer informatie neemt u contact op met FoodResult via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon via 06-21458973.

 

Beeld- en woordmerk

Het beeld- en woordmerk FOODRESULT is eigendom van FoodResult.

 

Sfeer-food-2.jpg

FoodResult. Marketing based solutions.

Hanno Spanninga

Catharinadaal 37

6715 KA Ede

Hanno Spanninga op LinkedinHanno Spanninga op Twitter Hanno Spanninga op Facebook

T +31 (0)6 21458973

E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

I www.foodresult.com